“İSLAM ÜLKELERİ FİLİSTİN KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL”

Yönetim kurulu üyelerinin ve misafirlerin katılım sağladığı toplantıda Saadet Partisi merkez ilçe başkanı Mehdi Oğuz, Sason ilçe başkanı Tevfik kahraman ve Gercüş ilçe başkanı Mehmet Emin Şık’ta hazır bulundu.

“İSLAM ÜLKELERİ FİLİSTİN KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL”
Yayınlama: 02.09.2024
A+
A-

Toplantı da bir konuşma yapan İl Başkanı Mehmet Fırat siyasi gelişmeleri değerlendirdi. İl Başkanı Fırat konuşmasında Gazze’deki katliama değinirken, Dünyadaki elli yedi İslam ülkesinin Filistin konusunda samimi olmadıklarını söyledi.

İl Başkanı Fırat sözlerine şöyle devam etti “İslam ülkeleri Gazze’yi kendi makam ve koltuklarına feda etmiştir. Hiçbiri kınamadan öteye bir şey yapmadığı gibi, süreci dehada uzatmaya sebep olmuş Katil İsrail’in katliamlarına devam etmesi için zemin hazırlamıştır. Başta Türkiye olmak üzere İsrail ile ilişkilerine devam edenler İsrail’e güç vermiştir. İslam ülkelerinden bir karşılık ve eylem görmeyen Terör devleti İsrail, vahşi saldırılarına devam etmektedir.” Fırat, Türkiye’de büyük ekonomik buhranın olduğunu, âmâ iktidarın bunu büyük bir ustalıkla saklamaya çalıştığını söyledi.

“EV KİRALARI ASGARİ ÜCRETTEN DAHA FAZLA”

Dünyanın hiçbir yerinde ev kiralarının asgari ücretten daha fazla olduğu bir ülke yoktur diyen İl Başkanı Fırat  “Türkiye’de kiralar 25.000 TL asgari ücret 17.000 TL Böyle bir adaletsizlik kabul edilemez. Tasarruf tedbirleri yalanları ile insanlar aldatılırken, başta sarayın masrafları olmak üzere her alanda büyük bir israf devam etmektedir. İktidar şimdide çiftçilerin toprağına göz dikmiştir. Ziraat bankasına borçlu olan ve kredisini ödeyemeyen çiftçimizin toprağını satışa çıkarma hazırlığındadır. Bu durum ekonomi alanında bir iflasın yaşandığının açık bir ifadesidir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.