IPARD III 2. ÇAĞRI İLANI YAYIMLANDI

​Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından uygulanan IPARD III Programı 2. Başvuru Çağrı İlanı yayımlandı.

IPARD III 2. ÇAĞRI İLANI YAYIMLANDI
Yayınlama: 04.07.2024
A+
A-

IPARD III Programı 2. Başvuru Çağrı İlanının 28 Haziran 2024 tarihi itibarıyla yayımlandı.

IPARD-III Programı 2. Başvuru Çağrı Dönemi kapsamında, yatırımcılar proje başvurularının online sistem kayıtlarını 12 Temmuz–16 Ağustos 2024 tarihleri arasında https://onlinebasvuru.tkdk.gov.tr/  internet sitesi üzerinden yapabilecekler. Başvuru paketlerini de 29 Ağustos 2024 tarihine kadar 42 TKDK İl Koordinatörlüğü ve 39 ilde faaliyet gösteren TKDK İl İrtibat Ofislerine teslim edebilecekler. Daha sonra da projelerin kontrolleri gerçekleştirilip desteklenmek üzere seçilen projeler kamuoyu ile paylaşılacak.”​

Başvuru Çağrı İlanına ilişkin detaylı bilgilere https://www.tkdk.gov.tr/Duyuru/ipard-iii-programi-ikinci-basvuru-cagri-ilani-yayimlandi-11530  internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

IPARD Programı kapsamında desteklenen ‘Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme Tedbiri’ altındaki yenilenebilir enerji sektörü projeleri değerlendirilirken başvuru sahiplerinin son 3 yıllık dönemdeki elektrik tüketim verileri inceleniyor.

Bu çerçevede, IPARD III Programı 2. Başvuru Çağrı İlanında 6 Şubat 2023 depremlerinden etkilenen illerde yenilenebilir enerji projesi başvurusunda bulunacak girişimcileri mağdur etmemek amacıyla istisnai bir düzenleme yapıldı.

Düzenlemeye ilişkin detaylı bilgilere https://www.tkdk.gov.tr/Duyuru/deprem-afetinden-etkilenen-illerde-302-7-yenilenebilir-enerji-sektoru-ozelinde-duzenleme-11529  internet sitesi üzerinden erişilebiliyor.​​

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.