İLK HALK LOKANTASI HİZMETTE

Vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik hazırladığımız projelerden biri olan Halk Lokantaların ilk şubesi vatandaşların hizmetine girdi.

İLK HALK LOKANTASI HİZMETTE
Yayınlama: 30.07.2024
A+
A-

İlk Halk Lokantasının açılışına DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, Dem Parti İl Eş Başkanları, Parti Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşların katıldı.

Belediyemiz belkent bünyesinde hizmete başlayan halk lokantalarımızın ilk şubesi belde mahallesi eflatun caddesi (bölge eğitim ve araştırma Hastanesi yanı) 3245. Sokakta hizmete başladı.

Açılışta konuşma yapan Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük “Belediye olarak Batman’ın bütün sorunlarını biliyoruz. Başta hepimizi rahatsız eden en büyük sorun ekonomik sıkıntılardır.  Biz de belediye olarak halkımızın yaşadığı bu ekonomik sıkıntıyı bir nebze olsun hafifletme çabası içerisindeyiz. Halk lokantalarını belediyemize olan inanç ve umudunuzla sizin desteğinizle birlikte açıyoruz. Kentin sorunlarının çözümü noktasında başta istihdam olmak üzere alt yapı ve üst yapı sorunlarını, kentin bütün eksikliklerini önümüzdeki süreçte birer birer çözüme kavuşturacağız. Belediyemize karşı umut ve inancınızın tam olduğunun farkındayız. Bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. Kentimize halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

200 kişilik mekânda günlük bin kişilik hizmet kapasitesine sahip olan halk lokantamızda 3 çeşit yemek ve içecekler 100 TL bedel ile satışa sunulacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.