İL BAŞKANI ŞANSİ, İLK HAFTASINI VATANDAŞLARLA GEÇİRDİ

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, göreve geldiği gün itibariyle, vatandaşlarla iç içe olma sözü gereğince, şehrin farklı yerlerindeki esnafları ve iş dünyasını ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi.

İL BAŞKANI ŞANSİ, İLK HAFTASINI VATANDAŞLARLA GEÇİRDİ
Yayınlama: 20.08.2024
A+
A-

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, partide vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde, Batmanlı hemşerilerinin taleplerini dinleyerek, vatandaşlarla çözüm odaklı ve samimi bir yaklaşımla iletişim kurma gayreti içerisinde oldu.

İl Başkanı Şansi, Ulu Camii çevresindeki esnaflar ile Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikaları ziyaretinde ise çalışanlar ve iş sahipleriyle bir araya geldi. Şehrin ekonomik dinamiklerini hassasiyetle takip ettiklerini belirten Şansi, istihdam olanaklarının arttırılması ve yeni iş alanlarının açılması için AK Parti milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve ilgili Bakanlıklarla yakın çalışacağını ifade etti.

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, partide görev yapan gençlerle bir araya gelerek, gençlerin görüş ve önerilerini dinledi. Gençliğin ve gençlerin önemini vurgulayan İl Başkanı Şansi, partinin genç kadrolarını önemsediğini, gençlerin dinamizmini sahada aktif olarak görmek istediğini, partinin gelecek vizyonunu, Türkiye Yüzyılı hedeflerini gençlerle birlikte gerçekleştirmek için sabırsızlandığını söyledi.

Göreve başladığı ilk haftayı yoğun bir şekilde geçiren İl Başkanı, Ak Partinin halkın partisi olduğunu, kapılarının her zaman olduğu gibi tüm vatandaşlara açık olduğunu, vatandaşların her türlü görüş, öneri ve talebini dinlemeye hazır olduğunu, sayın milletvekilimizle ve partinin her kademedeki üyeleriyle Batman’a ve Batmanlı hemşerilerine hizmet etmekten büyük bir onur duyduğunu ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.