İL BAŞKANI ŞANSİ “DAVAYI EN GÜZEL YERLERE GETİRECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Batman İl Başkanını belirlemesinin ardından İl başkanlığı önünde karşılama töreni yapıldı.

İL BAŞKANI ŞANSİ “DAVAYI EN GÜZEL YERLERE GETİRECEĞİZ”
Yayınlama: 14.08.2024
A+
A-

AK Parti Batman İl Başkanlığına atanan Hüseyin Şansi için kentte karşılama töreni gerçekleştirildi.  Batman havalimanında partililer tarafından karşılanan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve İl Başkanı Şansi, il başkanlığına geldi.

NASIROĞLU “HİZMET VE SİYASET BİR BAYRAK YARIŞIDIR”

Milletvekili Nasıroğlu, burada toplanan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, hizmet ve siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu söyledi. Siyasi partiler ve özellikle de AK Parti’nin millete hizmet kapısı olduğuna işaret eden Nasıroğlu,  hizmete talip olan herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

İL BAŞKANI ŞANSİ “DAVAYI EN GÜZEL YERLERE GETİRECEĞİZ”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi ise göreve layık olmaya çalışacağını söyledi. İnşallah hep beraber inandığımız bu kutlu davayı en güzel yerlere getireceğiz diyen İl Başkanı Şansi “Hedefimiz bu hizmetlere daha büyük projeler ekleyerek Maliye Bakanımız sayın Mehmet Şimşek ve Milletvekilimiz sayın Ferhat Nasıroğlu ile birlikte Batmanımızı bölgemizin incisi yapmaktır. Partimizin belirlediği Türkiye yüzyılı hedefine Batmanımızı taşımak en büyük vazifemiz. Göreve talip olduğumuz davamızın zor ve meşakkatli olduğunun farkındayız. Zira bu zorluğu aşmak için gerekli bütün gayretimizi sarf edeceğiz” dedi.

“İLETİŞİM YOLLARIMIZI AÇIK TUTACAĞIZ”

Hepimiz birlikte omuz omuza verirsek inşallah her zorluğun üstesinden geleceğiz ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ düsturu ile yola çıktıklarını ifade eden İl Başkanı Şansi “Bu nedenle halkımızla arasında, halktan biri olarak iletişim yollarımızı açık tutacağız. Bizlere iletilecek sorunlar karşılık bulacak, talepler değerlendirilecek ve projeler de uygulamaya geçilecek, Gazze katliamı ve soykırımı devam ederken, bu zulme karşı olan öfkemizi diri tutmanızı istirham ediyorum. Şunu unutmayalım boykot en büyük eylemlerimizden biridir. Bu münasebetle hemşehrilerimizden tebrik amaçlı çiçek gönderilmemesini Siyonist İsrail’in zulmüne maruz kalan Filistin/Gazze’ye ulaştırmak üzere yardım kuruluşlarına bağışta bulunulmasını istirham ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Dr.A.Mustafa Yılmaz dedi ki:

    Tehlikenin Farkında mısınız? Başıboş sokak köpeklerinin sayısı GEOMETRİK hızla artmaktadır.ACILEN HEPSİ toplanmaz ise çok kısa bir süre sonra daha çok köpek ve sonuç olarak daha çok insan ölümü,köpek saldirisi, salgin hastalik ve trafik kazası olacak.Bu yüzden Başıboş köpeklerin hepsi beklenmeden hemen toplanmali.tehlike çok hızlı artıyor.