“HEDEFİMİZ; HER MAHALLEYE BİR PARK”

2024 yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde vaat edilen projeleri tek tek hayata geçiren Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut ‘Her Mahalleye Bir Park’ projesini de uygulamaya devam ediyor.

“HEDEFİMİZ; HER MAHALLEYE BİR PARK”
Yayınlama: 20.08.2024
A+
A-

Söz verdiğimiz gibi her Mahallemize bir park dedik ve sözümüzü yerine getiriyoruz diyen Beşiri Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut “Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için tüm ekibimizle, ilgili kurum ve kuruluşlarla koordineli şekilde canla başla çalışıyoruz. Güzel Beşiri’mizin içerisinde ve mahallelerinde yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Halkımıza vermiş olduğumuz sözlerden bir tanesi de “Her Mahalleye Bir Park” projesi idi. Programımız dahilinde tespit edilen yerlere parklarımızı oluşturuyoruz.

Bağdu mahallemizde atıl durumda olan iki parkımızı yenileyerek halkımıza bir hizmet daha kazandırmış olacağız ve mahalle sakinleri yeni parklarına kavuşmuş olacak. Zemin çalışmaları, oyun gruplarının yerleştirilmesi, kamelya, oturma alanları gibi kent mobilyalarının yerleştirilmesi ve çevresi peyzaj düzenlemesinin yapımının ardından donanımlı parklarımızı halkımızın kullanımına sunuyoruz. Bu parklarda insanlarımız hem hoşça vakit geçirecek hem de çocuklarını güvenli bir şekilde oyun oynatma imkânına sahip olacaklar. Beşiri sınırları içerisinde Beşiri Belediyesinin hizmetlerinin gitmediği hiçbir yer kalmayacak” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.