HAYVAN DOSTU ESNAFA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Batman Temsilciliği (HayKonfed)’ın başlattığı ‘Bu işletme bir sokak hayvanı dostudur’ kampanyası Batmanda da start aldı.

HAYVAN DOSTU ESNAFA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Yayınlama: 26.07.2024
A+
A-

Farklı sektörlerde faaliyet gösteren esnaf ve iş yerlerinden hayvan haklarına saygılı, barınma, yiyecek, içecek konularında katkı sunanların sayılarını Batmanda artırmak için HAYTAP Batman temsilciliği tarafından başlatılan çalışmaya çevrecilerde destek verdi.

ÇALIŞMAYA ÇEVRECİLER DE DESTEK VERDİ

HayKonfed’ın yürüttüğü kampanya Türkiye genelinde 3 yıl önce başlatıldığını belirten Batman temsilcisi Hazal Karaaslan Fikir, esnafların hayvanlara yönelik çalışmalarını duyurmak, teşvik etmek ve takdir etmek için böyle bir çalışmayı başlattıklarını belirtti.

30 SOKAK HAYVANIN İHTİYAÇLARI KARŞILANIYON

HayKonfed temsilcisi Karaaslan “Batmanda ilk olarak yaklaşık çoğunluğu kedi olan 30 sokak hayvanının ihtiyaçlarını günlük olarak karşılayan Arçelik Beko Batman servisini ziyaret ederek, işyerine Bu işletme Hayvan Dostudur” çıkarmasını taktıklarını söyledi. İşyeri Müdürü Abdulkadir Tatlı ve Kızı Çağla Tatlı çalışmaları hakkında HayKonfed temsilcisi Karaaslan ve çevrecilere bilgi vererek yıllardır bu işi gönüllü olarak yaptıklarını söylediler.

HAYVANLARA SAHİP ÇIKALIM

Karaaslan, kampanyalarına destek veren Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa’ya teşekkür ederek, Sokak Hayvanlarına sahip çıkma işi sadece belediyeler ve ilgili devlet kurumlarına bırakılmamalı vatandaşın, esnafında destek olması gerekir. Abdülkadir Tatlı ve ailesinin Batmanda gösterdiği bu duyarlılık herkese örnek olmalıdır” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.