HALK DERSHANESİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, YKS’de başarı gösteren öğrencileri ve öğretmenlerini ağırladı.

HALK DERSHANESİNDEN BÜYÜK BAŞARI
Yayınlama: 01.08.2024
A+
A-

Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, ilçedeki okullardan mezun olup, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’nda başarı gösteren öğrencileri ağırladı.

İlçe Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki DYK Kurs Merkezindeki kurslarda, Halk Dershanesinde eğitim gören mezun öğrenciler, usta öğreticiler eşliğinde azimle ders çalışarak ilk yüz bine girerek büyük başarı sağladılar.

YKS sınavında başarı sağlayan öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Güngör, öğrencileri tebrik etti ve onları başarılarında emeği geçen herkese teşekkür ederek usta öğreticilerimize teşekkür, başarılı öğrencileri ise başarı belgesi takdim etti.

Kaymakam Güngör’ü ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nezir Sevim, İlçe Halk Eğitim Müdürü İshak Aksoy, usta öğreticiler ve öğrenciler hazır bulundu.

Kaymakam Güngör, bu büyük başarıya destek veren, yeni çalışma ve kurs merkezleri açılışına ve kaynak kitap alımlarına destek sağlayan Batman Vali Ekrem Canalp’e teşekkür ederek, Milli Eğitim Müdürü, Halk Eğitim Müdürü, kurum öğretmenleri kutlayarak, öğrencilere de başarılar diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.