GENÇLİKTE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANIYORLAR

YKS Sonuçlarının açıklanmasının ardından tercihlerini veren öğrencilerden Müzik Öğretmenliği ve Konservatuar okumak isteyenlerin yolu Gençlik Merkezinden geçiyor.

GENÇLİKTE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANIYORLAR
Yayınlama: 12.08.2024
A+
A-

Batman Gençlik Merkezi özel olarak Konservatuar ve Müzik Öğretmenliğine hazırlanan gençler için kurslar açtı.

“BATMANLI GENÇLER MÜZİĞE YÖNELİYOR”

Batmanlı gençlerin son yıllarda müziğe yöneldiğini belirten Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, Konservatuar ve Müzik Öğretmenliğine hazırlanan gençler için özel olarak kurslar açtıklarını söyledi.

Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr yaptığı açıklamada “Gençlik Merkezlerimizde gençlerimizden gelen bütün talep ve istekleri anında imkânlarımız ölçüsünde yerine getiriyoruz. Bunun için gençlik merkezlerimiz aralıksız çalışıyorlar. Türkiye’nin herhangi bir ilinde Konservatuar ve Müzik Öğretmenliği okumak isteyen gençlerimize gerekli bütün eğitimler veriliyor. Özel yetenekle öğrenci alan üniversitelere bugüne kadar verdiğimiz kurslar sayesinde yüzlerce öğrenci yerleştirdik. Bunun devamı da gelecektir” diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr Konservatuvar mezunları arasında müzik bölümünü bitirenlerin ilerde sanatçı, müzik öğretmeni, akademisyen, piyanist, eğitmen, müzik terapisti, aranjör, müzik yazarlığı, ses ve kayıt mühendisliği, stüdyo mühendisliği gibi sayısız alanlarda çalışabileceğini de sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.