GELECEĞİN RESSAMLARI GENÇ OFİSLERDE YETİŞİYOR

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sportif, kültürel, mesleki, gençlik ve birçok eğitim alanında olduğu gibi sanatsal faaliyetlerde de iddialı olduğunu gösterdi.

GELECEĞİN RESSAMLARI GENÇ OFİSLERDE YETİŞİYOR
Yayınlama: 08.08.2024
A+
A-

Geleceğin ressamları, Sağlık mahallesi Genç Ofiste usta eğitmen ve öğretmenler eşliğinde verilen kurslarla yetişiyor.

Güzel Sanatlar Atölyesinde verilen Resim Kursu eğitimlerinin aralıksız sürdüğünü belirten Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr “Merkezimizde geleceğin ressamlarının yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Gençlerimiz hem üniversitelerin resim bölümlerine hazırlanmak, hem de kendilerini en iyi bir şekilde geliştirmek için kurslarımıza katılım sağlıyor. Kurslarımıza ciddi bir talepte var. Bugün Batman’ı dünya çapında tanıtan ünlü ressamımız Ahmet Güneştekin var.

Yeni Güneştekin’lerin yetişmesi için buradayız. Şu anda heyecanlı, istekli ve istikrarlı resim kursu öğrencilerimiz var. Kapımız bu alanda yeteneğine yetenek katmak ve kendini geliştirmek isteyen herkese açıktır. Haydi, gençler; sizlerde hayallerinizi kâğıtla buluşturmak istiyorsanız Gençlik Merkezlerimize ve Genç Ofislerimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Müdür Rüzgâr, ayrıca Resim bölümü mezunlarının ilerde bu alanda öğretmenlik, akademisyenlik, halk eğitim merkezlerinde ya da belediye kurslarında eğiticilik, reklam şirketleri, resim atölyeleri ve resim galerilerinde rahatlıkla çalışabileceklerini de sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.