FERNAS’TAN BAŞKA PETROLSPORA KİMLER SAHİP ÇIKACAK?

Yayınlama: 03.08.2024
Düzenleme: 02.08.2024 17:58
A+
A-

2024-2025 Futbol sezonu fikstürü geçtiğim perşembe günü TFF tesislerinde çekildi.

Öncelikle yeni sezonun tüm takımlara hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, kazasız belasız bir sezon olmasını temenni ediyorum.

İlimizi 2. Lig Beyaz grupta temsil edecek olan Petrol sporumuz, bana göre iyi bir fikstüre sahip…

Çünkü sezonun ilk ve son maçını kendi saha ve seyircimiz önünde oynamak büyük avantaj olarak değerlendirilebilir. Sezona iyi bir başlangıçla 3 puanla başlamak ve sezonun son maçını 3 puanla kapatmak…

Ben şuna bütün kalbimle inanıyorum ki, ülkemizin ve ilimizin gözbebeği konumunda olan FERNAS’ın her alanda olduğu gibi sahip çıktığı Petrol sporumuzu da zaferden zafere taşıyacak ve başarıya ulaştıracaktır…

Lakin şunu da kabul etmeliyiz ki, son derece maliyetli ve gideri çok olan futbolda bütün yükü FERNAS’ın üzerine yıkmak, FERNAS’a ve Nasıroğlu ailesine büyük haksızlık olur diye düşünüyorum.

Bir sezonda yaklaşık 150 milyon lira gibi çok büyük para harcayarak sırf Batman Petrolsporu omuzlamak her babayiğidin harcı değil.

Ben Batman sevdalısı biri olarak fernas yönetim kurulu başkanı Sayın Muzaffer Nasıroğlu başta olmak üzere ailenin her bir ferdine ilimize kattıkları onlarca değer için şükranlarımı sunuyorum.

Allah hepsinden razı olsun…

Şimdi bana göre Batman’da söz sahibi olan birçok STK ve iş insanlarımızın da Sayın Muzaffer Nasıroğlu ve ailesinin almış olduğu bu yüke ortak olmasını ve sorumluluk alması gerektiğine inanıyorum.

Bakın Beşiri OSB yoluna dikkat çekmek için BATSO öncülüğünde birçok sivil toplum örgütü çok güzel bir birlik ve beraberlik yakaladı. Yaptıkları eylemle de büyük bir ses getirip, gündem yapmayı başardılar.

Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Demek ki isteyince bazı şeyler oluyor, bir araya gelebiliyoruz.

Bu birlikteliği devam ettirmek için Petrolspor bana göre bir fırsat olabilir…

Mesela her STK destek amaçlı yüzler kombine bileti satın alıp, kendi üyelerine dağıtabilir…

Birçok iş insanımız Petrolsporumuzun her deplasman giderini karşılayabilir…

Lütfen hiç kimse Biz FERNAS’tan daha varlıklı ve daha güçlü değiliz” demesin. Burada esas amaç; birlik beraberliği sağlamak ve birbirimize destek olmaktır.

Bakın işin içinde olduğum için çok iyi biliyorum; futbol gerçekten çok masraflı bir alan…

Bu sezon zorlu bir lig bizi bekliyor. Rakiplerimiz güçlü ve köklü kulüpler…

Onun için diyorum ki, eğer Batmanımızı bir üst lige yani 1. Lige, ardın da süper lige taşıyacaksak ki hedef o yönde; o zaman her kes ama her kes üzerine düşen görevi yerine getirmeli…

Bu söylediklerim sadece STK ve İş insanlarımızı değil, aynı zamanda Batman’ı yöneten üst düzey yöneticilerimizden de bekliyorum.

Tanıdığım ve bildiği kadarıyla eğer bu sezon FERNAS ve Nasıroğlu ailesi Batman olarak hepimizden gerekli duyarlılığı, birlik ve beraberliği ve yardımlaşmaya tanıklık ederlerse, işte o zaman bu takıma geçmişte olduğu gibi bundan sonra da her sezon sonuna kadar maddi ve manevi destek olmaya devam edecek, Petrolsporumuzu hak ettiği yere çok güçlü bir şekilde taşıyacaklardır…

Bu nedenle;

Teknik heyetimizle,

Futbolcularımızla,

Taraftarımızla,

Basınımızla,

STK’larımızla,

İş İnsanlarımızla,

Bürokratlarımızla,

Tek yürek, tek yumruk olmalıyız ki, hedefimize güçlü adımlarla ilerleyebilelim.

Bakın tekrar ediyorum; FERNAS ve Nasıroğlu ailesi Batmanımız için çok büyük bir şans ve büyük bir değer…

Bu değere hepimizin sahip çıkması için gelin birlik olalım,

Beraber olalım,

Hep beraber ŞAMPİYON olalım…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.