EŞ BAŞKAN IŞIK “ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMALAR YAPILACAK”

Batman Belediyesi Eş Başkanı Yeşil Işık, her hafta çarşamba günü düzenlenen olağan halk toplantılarının yedincisinde vatandaşlarla bir araya geldi.

EŞ BAŞKAN IŞIK “ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMALAR YAPILACAK”
Yayınlama: 19.09.2024
A+
A-

Batman Belediye Eş Başkan Yeşil Işık, Belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin katılımı ile Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, katılımcılar kentsel sorunlardan sosyal ihtiyaçlara kadar birçok konuda taleplerini dile getirdi. Ulaşım, altyapı, park ve yeşil alan gibi çeşitli konularda halkın görüş ve taleplerini dinleyen Eş Başkan Yeşil Işık, toplantıda hazır olan ilgili birim müdürlüklerin dile getirilen sorunları takip ederek çözeceklerini söyledi.

Eş Başkan Yeşil Işık, halk toplantılarının amacının halkın sorunlarını doğrudan belediyedeki muhataplarına iletmelerini sağlamak olduğunu belirtti. Ayrıca, halkın talep ettiği hizmetleri gerçekleştirmek için tüm kaynakları seferber edeceklerini ifade etti. Eş Başkan Yeşil Işık toplantıda, vatandaşların taleplerinin dikkate alınarak çözüm odaklı çalışmalar yapılacağını vurguladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.