EKREMOĞLU “YEREL BASIN HER ŞEYİMİZDİR”

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Odası Başkan Hanifi Ekremoğlu, yerel basını yok sayanların, toplum önünde yok hükmünde olduğunu söyledi.

EKREMOĞLU “YEREL BASIN HER ŞEYİMİZDİR”
Yayınlama: 07.07.2024
A+
A-

Batman’da 14 gazetenin ortak manşetle yayın yapmasının onurlu ve şerefli bir adım olduğunu belirten Başkan Ekremoğlu oda olarak her zaman yerel basını desteklediklerini ve imkânlarını zorlamaya devam edeceklerini söyledi.

Yerel basın her şeyimizdir. Gözümüz, kulağımız, sesimiz ve en büyük destekçimizdir diyen Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Odası Başkanı Hanifi Ekremoğlu “Hükümetin tasarruf tedbirleri kapsamında alınan kararı yanlış buluyor ve kabul etmiyoruz. Tasarruf edilecek o kadar çok şey varken, yerel basından başlanılması manidardır. Onun için Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Kamu Kurum ve Kuruluşlar, odalarımız, Sendikalarımız, STK’larımız, esnaflarımız ve halkımız her zamankinden daha çok yerel basınımızın yanında olmalıyız. Yerel basın olmadan hiç birimizin bir anlamı ve manası yoktur. Yerel basınımıza her zamankinden daha çok sahiplenmeli ve desteklemeliyiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.