EKMEN’DEN PETROLSPOR’A DESTEK ÇAĞRISI

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, İl Başkanı Şehmus Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Kadafi Baktaş ve parti teşkilatıyla birlikte Petrolspor’a ziyaret gerçekleştirdi.

EKMEN’DEN PETROLSPOR’A DESTEK ÇAĞRISI
Yayınlama: 06.08.2024
Düzenleme: 06.08.2024 17:46
A+
A-

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen ziyarette Hakan Toy başkanlığında yeni yönetime yeni sezonda başarılar diledi.

Petrolspor’un bütün Batmanlıların takımı olduğuna dikkat çeken Milletvekili Ekmen, TPAO’un takımdan el çekmesinin yanlış bir adım olduğunu kaydetti.

Milletvekili Ekmen, bütün Batmanlıların şehrin en önemli ortak paydası olan kulübe el birliğiyle sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Milletvekili Ekmen “Petrolspor altyapısından nice futbolcular yetişmiş, Batmanın petrolü ile özdeşleşmiş bir takımdır. Batmandan çıkan petrol gelirlerinden Özel İdare, Batman Belediyesi ve Petrolspor gibi kurumların desteklenmesi gerekirken TPAO buralardan desteğini çekti maalesef.

Zor zamanlarda kulübe destek çıkıp, Şampiyonluğunu sağlayan FERNAS ailesinin takıma destek çıkması ve sahiplenmesi bizi ziyadesiyle mutlu etti. FERNAS ailesine teşekkür ediyorum. Takımın her kademesinde emek sarf eden herkese teşekkür ederim. Ancak unutmamalı ki bu takım şehrimizin takımıdır. FERNAS’ın ana sponsorluğu yanında Belediyemiz, Valiliğimiz, sivil toplumumuz, esnafımız işçimiz memurumuz elbirliğiyle sembolik rakamlarla da olsa olsa bu takma sahip çıkmalıdır” dedi.

Görüşmede Petrolspor altyapı takımındaki sporcuların desteklenerek, gençlerin bu imkanlardan mahrum edilmemesine dair fikir alışverişinde de bulunuldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.