EKMEN “EMEKLİYİ AÇLIĞA MAHKUM ETMEYİN”

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Deva Partisi İl Başkanı Şehmus Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Kadafi Baktaş ve parti teşkilatıyla birlikte kentimizde faaliyet yürüten sendikalara ziyaret gerçekleştirdi.

EKMEN “EMEKLİYİ AÇLIĞA MAHKUM ETMEYİN”
Yayınlama: 04.08.2024
A+
A-

Tüm Kamu-der ve Belediye iş sendikasına yapılan ziyarette, Salih Direk ve sendika yetkilileri ile görüşen Milletvekili Ekmen, sorun ve talepleri dinledi. İşçilerin sendikaya üyeliklerinin önündeki engeller ve dayanışma aidatı hakkındaki sorunları dinleyen Milletvekili Ekmen bu konuyu gündeme taşıyacağını ifade etti.

Daha sonra Emekliler Derneği Batman İl Şubesini ziyaret eden Milletvekili Ekmen ve parti teşkilatı, yeniden başkan seçilen Hüseyin Ekmen’i tebrik etti ve görevinde başarılar diledi.

Mecliste her zaman çalışanın ve emeklinin sesi olduklarını söyleyen Milletvekili Ekmen, hayatlarının en zor dönemini yaşayan emeklinin yanlarında olduklarını belirtti.

Milletvekili Ekmen, döktükleri alın teriyle ülke ekonomisine katkı sağlayan ancak şu anda evine et alamayıp, ekmeğe muhtaç hale gelen emeklinin kiradan yetersiz beslenmeye her alandaki sorunlarının sözcüsü olmaya ve çözüme kavuşması için var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti.

Milletvekili Ekmen, iktidarı faize ve müteahhitlere para bulurken emekliye maaş artışı yapmamasını da eleştirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.