EKMEN “EMEKLİLERİMİZE ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETLERİ SUNULUYOR”

Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, vatandaşların kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmetlerine ulaşabilmeleri adına aile hekimliği sisteminin önemine dikkat çekti.

EKMEN “EMEKLİLERİMİZE ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETLERİ SUNULUYOR”
Yayınlama: 04.09.2024
A+
A-

Ekmen, 2010 yılından bu yana ülke genelinde olduğu gibi Batman’da da tüm vatandaşların kayıtlı olduğu aile hekimliği sisteminin uygulandığını belirtti. Özellikle emekliler için yaşlılığa bağlı olarak ortaya çıkan kronik hastalıkların tarama, izlem ve tedavilerinin aile hekimliği birimlerinde ücretsiz olarak gerçekleştirildiğini vurgulayan Ekmen, bu hizmetlerin emeklilerin sağlığı açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Ekmen, Batman merkezde Tilmerç, Hürriyet ve 19 Mayıs Mahallelerinde, ayrıca Kozluk ilçesinde toplamda 4 adet Sağlıklı Hayat Merkezi’nin hizmet verdiğini belirtti. Bu merkezlerde obezite ile mücadele, sağlıklı beslenme, psikososyal danışmanlık, fizyoterapi hizmetleri, sigara bırakma poliklinikleri ve kanser tarama işlemleri gibi hizmetlerin ücretsiz sunulduğunu aktardı. Son olarak, Başkan Ekmen tüm emeklilere sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.