“DÜNYANIN EN FAKİR EMEKLİSİ TÜRK EMEKLİSİDİR”

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat “Emekli yılı diyerek emeklilerle adeta alay eden siyasi iktidar, Temmuz ayı zammı ile emeklilerin hayatını cehenneme çevirmiştir” dedi.

“DÜNYANIN EN FAKİR EMEKLİSİ TÜRK EMEKLİSİDİR”
Yayınlama: 08.07.2024
A+
A-

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat “TÜİK’in itibarsız ve yaşan Enflasyon raporları ile dört milyona yakın emeklinin maaşında hiç bir artış olmayacak. Geriye kalan on milyon emekli yüzde 24 zam alarak sefalet içinde yaşamaya devam edecektir.

Avrupa şampiyonasında meydana gelen talihsiz olayları bahane ederek ülkenin en büyük meselesi haline gelen bu insanlık dramını maalesef hiç bir yetkili gündeme getirmemektedir.

Dünyanın en yoksul ve fakir emeklisi Türk emeklisidir. Son yapılan uygulamalar özellikle büyük kentlerde emeklilerimizin yaşam şansını elinden almıştır.

Maliye Bakanına, çalışma bakanına, milletvekillerine bol kepçeden zam verenler, tasarruf tedbirlerine takılmazken, devletin kasasından üç maaş alan hayasızlar bu ülkede Sefahat içinde yaşarken emekliyi on bin TL ye mahkûm eden bu Adaletsiz ve ucube sistemin bütün temsilci ve yetkililerini derhal bu zulme son vermeye çağırıyoruz. Şu gerçeği hiç unutmayın.

Emekliler, bu devlete yıllarca hizmet ederek devletine prim ödemiştir. Şimdi karşılığında sadaka değil hakkını istemektedir. Bu hakkı gasp etmek kul hakkına tecavüzdür.

Hani emekliyi enflasyona ezdirmeyecektiniz. Emekliyi bitirdiniz görmüyor musunuz? Onun için,

Bu Adaletsizliğin, bu zulmün ortadan kaldırılması için başta Cumhurbaşkanı olmak üzere tüm yetkilileri verdikleri sözleri yerine getirmeye davet ediyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.