DEVA’DAN EKREMOĞLU’NA ZİYARET

Demokrasi ve Atılım Partisi Batman İl Başkanı Şehmuz Yılmaz, Merkez ilçe başkanı Kadafi Baktaş ve İl teşkilatıyla birlikte Batman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Odası’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

DEVA’DAN EKREMOĞLU’NA ZİYARET
Yayınlama: 21.10.2024
A+
A-

Demokrasi ve Atılım Partisi Batman İl Başkanı Şehmuz Yılmaz ve il teşkilatı ziyarette Oda Başkanı Hanefi Ekremoğlu ile esnafın durumu hakkında görüşme yaptı.

Ziyarette, Batman esnafının son dönemde yaşadığı sorunlar ve odanın esnafa olan katkısı konuşuldu. İl Başkanı Yılmaz, esnafın alım gücündeki düşüş ve artan maliyetler nedeniyle ciddi bir darboğazda olduğunu söyledi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Odasının esnafa sağladığı kolaylıklar ve desteklerinin esnafa iyi geldiğini kaydeden İl Başkanı Yılmaz, esnaf yükünün bu kolaylıklar ve desteklerle hafiflediğini aktardı.

İl Başkanı Yılmaz “DEVA Partisi olarak esnafımızın sorunlarını yakından takip ediyoruz. Ülke genelinde uygulanacak ekonomik reformlarla bu sorunları aşabiliriz. Bizler DEVA olarak her kesimin taleplerini dinlemek ve çözüm üretmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Oda Başkanı Hanefi Ekremoğlu ise Batman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Odası olarak esnafa sunulan imkanlar hakkında bilgilendirme yaparak her zaman esnafa kolaylıklar sağlamak için gece gündüz çalışmalar sürdürdüklerini, odanın halkın odası olduğunu elimizde bulunan imkanları esnafımıza seferber ederek ihtiyaç ve talepleri için çalıştıklarını söyledi.

Ekremoğlu, İl Başkanı Yılmaz ve il teşkilatına ziyaretleri için teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.