DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANINDAN  BELEDİYE’YE ZİYARET

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 31 Mart seçimlerinde Batman Belediye başkanlığına seçilen Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük’ü makamında ziyaret ederek tebrik etti.

DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANINDAN  BELEDİYE’YE ZİYARET
Yayınlama: 29.07.2024
A+
A-

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, DEM Parti Batman Milletvekilleri Mehmet Rüştü Tiryaki ve Zeynep Oduncu, DEM Parti Batman İl Eş Başkanları Mustafa Mesut Tekik ve Songül Korkmaz ile partililer Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Demir Sevim ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sosyal belediyecilik ilkeleri doğrultusunda yurttaşların ihtiyaçlarına yönelik projelere odaklandıklarını ifade etti. Eş Başkan Sönük “İlk olarak çölyak hastaları için Glütensiz Cafe ve Fırın açtık, Belediye Belkent bünyesinde bir yemek fabrikası kurduk ve önümüzdeki hafta halk lokantalarını da hizmete açacağız. Bu projelerimiz, yurttaşlarımıza daha iyi hizmet sunma yolunda kararlılığımızın bir göstergesidir” dedi.

Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.