‘DEDEMİN GÖZYAŞLARI’ FİLMİNE GÖRKEMLİ GALA!

‘DEDEMİN GÖZYAŞLARI’ FİLMİNE GÖRKEMLİ GALA!
Yayınlama: 19.09.2024
A+
A-

2024’ün en çok beklenen dram filmlerinden biri olan ‘Dedemin Gözyaşları’ filmi, muhteşem bir gala ile izleyicilerle buluştu. Geceye filmin oyuncuları ve film ekibinin yanı sıra sanat ve iş dünyasından birçok isim katıldı.

Yapımcılığını İhsan Taş’ın üstlendiği ‘Dedemin Gözyaşları”nın başrolünü Halil Ergün üstleniyor ve filmde ayrıca Erkan Petekkaya, Ali Kürşat Uzun, Cem Kılıç, Seda Tosun, Elif Kaya, Turgay Tanülkü, Ali İpin ve Aliye Uzunatağan gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

Filmi yazıp yöneten İhsan Taş filmle ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi “Bu film, bir ailenin ve kuşaklar arası bağın gücünü vurgulayan bir yapım oldu. Biz filmi çekerken, her sahnesinde duygulandık. Tüm ekip olarak biz üstümüze düşenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonrası izleyicilerin takdiri. Umarım onlar da filmimizi beğenirler ve keyifle izlerler” dedi.

‘Dedemin Gözyaşları’ hasta olan torununu hayatta tutabilmek için mücadele eden bir adamın hikayesini konu ediyor. Mustafa, anne ve babasını henüz bebekken bir trafik kazasında kaybedince, küçük ve şirin bir sahil kasabasında yaşayan dedesi Kemal tarafından sevgiyle büyütülür. Torunu ile mutlu bir yaşam süren Kemal’in hayatı, 10 yaşında olan Mustafa’nın lösemiye yalanmasıyla alt üst olur. Torununu hayatta tutabilmek için her şeyi yapmaya hazır olan Kemal, olağanüstü bir mücadeleye girişir.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.