ÇÖP EV’DEN 20 TON ATIK ÇIKARILDI

Batman Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine çevreye rahatsızlık veren bir çöp evi temizledi.

ÇÖP EV’DEN 20 TON ATIK ÇIKARILDI
Yayınlama: 27.08.2024
A+
A-

Raman Mahallesi’nde üç ay önce gerçekleştirilen müdahalede yaklaşık 20 ton çöp çıkarılan evde yaşayanlar, Ziya Gökalp Mahallesi’ne taşınmalarının ardından burada da benzer bir soruna yol açtı.

Ziya Gökalp Mahallesi 1711. Sokak’ta bulunan bir adrese yönelik komşuların şikayetleri üzerine inceleme yapan belediye ekipleri, evin avlusunun ve içinin yığınlar halinde çöp dolu olduğunu tespit etti. Mahalle sakinlerine rahatsızlık veren ve sağlık sorunlarına yol açabilecek bu duruma müdahale eden Batman Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, çöplerin tahliyesine hemen başladı.

Belediye ekipleri, evdeki tüm çöpleri tahliye ettikten sonra, Veterinerlik İşleri Müdürlüğü devreye girerek evde kapsamlı bir ilaçlama ve dezenfekte işlemi gerçekleştirdi. Belediye Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, bu tür durumlara karşı vatandaşların dikkatli olmalarını ve şüpheli durumları kendilerine bildirmelerini istedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.