CHP’Lİ YAŞAR“NORMALLEŞME SÜRECİNİ DESTEKLİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Hüseyin Yaşar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’yi ziyaret etmesini ve siyasette normalleşme sürecini gazetemize değerlendirdi.

CHP’Lİ YAŞAR“NORMALLEŞME SÜRECİNİ DESTEKLİYORUZ”
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-

Hüseyin Yaşar gazetemizi ziyareti sırasında yaptığı açıklamada “Siyasette normalleşme süreci olması gereken bir durumdur. Toplum gerçekten aşırı derecede kutuplaştırılmıştı. Hoşgörü ve eleştiri kültürü nerdeyse bitme noktasına gelmişti. Sayın Erdoğan’ın partimizi ziyaretini son derece anlamlı ve önemli buluyorum. Tabi bu süreci doğru yönetmek lazım. Demokrasimizi çok daha fazla güçlendirmek gerekir.

Özellikle iktidarın kayyum atama politikasından biran önce vaz geçmesini ve seçmenin iradesine saygı duymasını istiyoruz. CHP olarak ülkede birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi adına bu konuyu çok önemsiyoruz.

Genel başkanımız Sayın Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın partimizi ziyareti sırasında yine ülkemizin temel sorunları olan asgari ücretlilerin geçim sıkıntısı çektiklerini, emeklilerimizin aldıkları maaşla geçinemediklerini, atanamayan öğretmenlerimizin sorunlarını, çiftçilerimizin alın terlerinin karşılığını alamadıklarını, işçi kardeşlerimizin gündemde olan sorunlarının çözümü gibi konuları kendisine aktardı. Umudumuz ve dileğimiz odur ki, bu öncelikli temel sorunlar bir an önce çözüme kavuşur. Bu konuların çözümü noktasında CHP’in üzerine düşen görev ve sorumluluk neyse almaya ve yapmaya hazırız” Dedi

CHP Parti meclis üyesi Hüseyin Yaşar, Batman halkı başta olmak üzere Kurban Bayramının tüm İslam alemine ve insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.