ÇETİN “DARBEYİ YOKSUL HALKA VURUYORLAR”

Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, DEM Parti Belediyesinin taziye evlerine verilen yemeklerin kaldırılmasına ilişkin farklı bir öneri sundu.

ÇETİN “DARBEYİ YOKSUL HALKA VURUYORLAR”
Yayınlama: 27.08.2024
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin “Kayyum döneminde ilk defa başlatılan ve her kesim tarafından takdirle karşılanan ve ihtiyaç sahibi taziye sahiplerini de maddi olarak rahatlatan uygulamanın kaldırılması doğru değildir. Madem kaldırıyorsun o zaman taziye sahiplerinin isteğine de bırakılmalıdır” dedi.

“TAZİYE EVİ YEMEKLERİ TEKRAR DAĞITILMALI”

İl Başkanı Çetin “Batman’da ihtiyacı olmayan maddi durumu iyi aileler zaten belediyenin taziye yemeklerini israf olmasın diye kabul etmiyor ve kendi imkânlarıyla bu ihtiyacı karşılıyorlar. Ancak, ihtiyaç sahibi taziye sahiplerini de düşünmek lazım. Taziye evlerini her gün yüzlerce insan ziyaret ediyor. Verilen 100 kişilik yemek, zaten taziye sahiplerinin, il dışından gelen misafirlerin ve orada kalanların ihtiyaçlarını ancak karşılıyor.

Batman merkezde oturan vatandaşlarımız ise duyarlı davranarak taziye evlerinde yemek yemiyor. Her seferinde yoksul ve mağdur halk üzerinden siyaset yapanlar, ilk darbeyi yine yoksul halka vuruyorlar. Bazı hizmetler minnet değil, vatandaşlarımıza karşı sorumluluk ve mecburiyettir. Bu yüzden taziye evi yemekleri tekrar dağıtılmalı ve isteyen taziye sahiplerine verilmelidir” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.