“BOYKOT ÜRÜNLERİ OKUL KANTİNLERİNE GİRMEMELİ”

Gazze Şeridinde siyonistlerin okul yaşındaki çocukları vahşice katletmeye devam ettiklerini belirten HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, çocuk katillerine destek veren firmaların ürünlerinin okul kantinlerinde satılmaması çağrısında bulundu.

“BOYKOT ÜRÜNLERİ OKUL KANTİNLERİNE GİRMEMELİ”
Yayınlama: 28.08.2024
A+
A-

9 Eylül’de orta öğretimlerin ders başı yapacaklarını hatırlatan ve hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Şahin, “Bizim burada özellikle HÜDA PAR olarak önümüze aldığımız, üzerinde durduğumuz, hassasiyet gösterdiğimiz ve halkımıza, eğitim kurumlarımızın yöneticilerine hatırlatmak istediğimiz husus şudur: Okullardaki kantinlerde siyonist israil’e destek veren firmaların ürünlerinin satılmaması konusunda hassas olmalılar” dedi.

Başkan Şahin “Bakın sevinçle diyoruz ki işte 9 Eylül’de okullarımız açılacak, evlatlarımız, çocuklarımız okullara gidip artık eğitim görmeye tekrar başlayacaklar bir tatilin sonunda. Fakat bahsini ettiğimiz İsrail Filistin’de, Gazze’de bizim çocuklarımızı, o okullara gidecek yaştaki çocuklarımızı durmadan öldürüyor. Bombalarla, insanlık dışı bir muameleyle parçalıyor ve bazı firmalar bütün kamuoyunun bütün ısrarlarına, bütün itirazlarına, bütün karşı çıkışlarına rağmen İsrail’e olan desteklerini, Siyonistlere olan desteklerini gizlemiyorlar, devam ettiriyorlar” ifadelerini kullandı.

Yetkililere çağrıda bulunan Başkan Şahin “Biz de diyoruz ki insan olan herkesin bu firmaların ürettikleri ürünleri almaması noktasında bizim ısrarcı bir tavrımız vardır ve kesinlikle bu ürünlerin alınmaması noktasındaki ısrarımızın sürülmesi lazım. Tabi bu tavır bütün kurumlara düşer. Özellikle de Milli Eğitim kurumlarının yöneticilerine çağrımızı yapıyoruz. Lütfen Gazze’de, Filistin’de çocuklarımızı öldüren, İsrail’e destek veren firmaların ürünlerini okullarınızın kantinlerine sokmayın. Bunu engelleyin” diye konuştu.

Söz konusu firmaların dolaylı olarak katliama ortak olduklarını belirten Başkan Şahin, “Zira eğittiğimiz o çocuklarımızın kardeşleri Filistin’de, Gazze’de siyonistlerin bombalarıyla parçalanıyorlar ve bu firmalar da o çocuklarımızın öldürülmelerine bir anlamda, zımnen de olsa destek veriyorlar. Dolayısıyla HÜDA PAR olarak çağrımızı yine ediyoruz. Okullarımızın kantinlerine İsrail’i destekleyen firmaların ürünleri konulmasın” dedi.

Okul kantinlerin yerli ürünleri tercih etmeleri gerektiğini vurgulayan Şahin “Tabii dediğiniz gibi yani bu kantinlerde o firmaların hangi ürünleri satılıyorsa mutlaka yerli alternatifleri de var. Mutlaka bunu üreten Türk firmaları, Müslüman ülkelerin firmaları, daha doğrusu; İsrail’e siyonistlere destek vermeyen firmalar da bu ürünlerin bir benzerini, bir alternatifini üretiyordur. Kalitesi düşük de olsa biz çocuklarımıza siyonistlere destek veren firmaların ürünlerinin verilmesini istemiyoruz. Ebeveynler olarak istemiyoruz, Müslümanlar olarak istemiyoruz, halk olarak istemiyoruz. Mutlaka bu ürünlerin muadilleri bulunarak onlar tercih edilsin. Mutlaka benzer kalitede ürünler vardır. Mutlaka alışkanlıklardan vazgeçilmeli, siyonistlere destek veren firmaların ürünlerini kantinlerimizde satılmasına, çocuklarımıza teşhir edilmesine ve çocuklarımızın ulaşabileceği yerlerde olmasını istemiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Çocuklara boykot kültürünün aşılanması gerektiğine dikkat çeken Şahin “Diğer bir çağrımız da hem eğitimcilere hem de velilerin, ebeveynlerine çocuklarımıza boykot kültürünü aşılayalım, öğretelim. Yani çocuklarımız da gidip kantinden, marketten bir şey aldıklarında dikkat etsinler, bu alacağımız, bu tüketeceğimiz, yiyeceğimiz, içeceğimiz ürün boykot etmemiz gereken bir ürün mü değil mi bilsinler” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.