BİRLEŞİK ÇEVRE DENETİMLERİ BAŞLADI

Resmi Gazete’ de yayımlanarak yürürlüğe giren Çevre Denetimi Yönetmeliği kapsamında ve Bakanlık Makamı Olur’u ile onaylanan 2024 yılı Birleşik Çevre Denetimi Programında olan tesisler denetlenmeye başlandı.

BİRLEŞİK ÇEVRE DENETİMLERİ BAŞLADI
Yayınlama: 14.09.2024
A+
A-

Batman İl Müdürlüğü tarafından Birleşik Çevre Denetimi Programında bulunan Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde denetim gerçekleştirilmiş olup denetimde öncelikle Birleşik Çevre Denetimi Açılış/Bilgilendirme Toplantısı düzenlenerek hastane ve çevre danışmanlık firması yetkililerinin katılımıyla denetim hakkında bilgi verildi.

Bu kapsamda, hastanede yapılan denetimde çevre mevzuatı kapsamında tüm çevresel konularındaki çalışmaları kontrol edilmiştir. Hastanede oluşan tıbbi atık, tehlikeli atık, ambalaj atık ve evsel atık gibi atıkların yönetimi konularında uyarı ve bilgilendirme yapılmış olup ardından saha denetimi gerçekleştirilerek Birleşik Çevre Denetimi tamamlandı.

2024 yılı Birleşik Çevre Denetimi Programı kapsamında, İlimizdeki denetim programında olan hem kamu kurumları hem de özel teşebbüslere ait tesislerin denetimleri özenli ve kapsamlı bir şekilde devam ediliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.