BİR KALP BİN UMUT’TAN GELENEKSEL YARDIM

Bir Kalp Bin Umut Derneği, her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel hale getirdiği Yetimlere yönelik kırtasiye yardımı kampanyası ile yüzlerce yetim kardeşimizin eğitim ihtiyaçlarını karşılamanın gururunu yaşıyor.

BİR KALP BİN UMUT’TAN GELENEKSEL YARDIM
Yayınlama: 09.09.2024
A+
A-

Destekçilerin cömert yardımları sayesinde, birçok yetim kardeşimiz yeni eğitim öğretim yılına eksiksiz başlayacak.

Dernek Başkanı Veysi Mercimekçi konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Kardeşlerimizin eğitim hayatlarındaki zorluklarına bir nebze de olsa destek olabilmek, bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. Onlar, geleceğimize ışık tutacak bireyler. Kırtasiye yardımlarımızın yanı sıra, kardeşlerimizle sohbet etme fırsatı da bulduk. Gelecekleri hakkında nasıl yol alacakları konusunda onlara tavsiyelerde bulunduk ve başarı sözü aldık” dedi.

Dernek Başkanı Mercimekçi, bu tür yardımların daha fazla çocuğa ulaşabilmesi için Batmanlı hayırseverlerden de destek beklediklerini vurgulayarak “Her geçen gün büyüyen bu kampanyamızı, daha fazla kardeşimize ulaştırmayı hedefliyoruz. Hayırseverlerin katkılarıyla, daha büyük kitlelere ulaşarak, yardımlarımızı genişletebiliriz” ifadelerini kullandı.

Bu anlamlı kampanya, çocukların sadece okul ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda onlara gelecek için umut aşılıyor. Dernek, topluma katkıda bulunmak isteyen tüm hayırseverleri bu önemli projenin bir parçası olmaya davet ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.