BESOB’TAN EŞ BAŞKAN SÖNÜK’E ZİYARET

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB)  Başkanı Mehmet Salih Kaplan, Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük’ü makamında  ziyaret etti.

BESOB’TAN EŞ BAŞKAN SÖNÜK’E ZİYARET
Yayınlama: 29.07.2024
A+
A-

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mehmet Salih Kaplan “Esnaf ve sanatkarların sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini tüm yönleri ile Eş Başkanı Sönük’e ilettik. Fırıncı Esnafımızın sorunundan şehir içi taşımacılığı yapan Esnafımızın sorunlarına  kadar tüm Esnaf ve Sanatkarlarımıza ilişkin yapılabilecekleri detaylandırdık, görüşmenin  çok verimli geçtiğini özelikle Eş Başkan Gülistan Sönük’ün Esnaf sorunları İle ilgili  çözüm odaklı ve samimi bir politika izleyeceğini belirtmesini çok değerli bulduklarını  söyleyen Kaplan göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı Eş Başkan sayın  Gülistan Sönük’e teşekkür ederim” dedi.

Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Esnaf Odaları Birliği Başkanı sayın Kaplan tarafından kendilerine iletilen  Esnaf sorunları, talep ve çözüm önerileri üzerine istişare ettiklerini belirtti. Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, açıklamasının devamında; ‘bu kentin  ekonomisine sundukları katkı ve sağladıkları önemli istihdam imkanları ile  büyük bir role sahip olan Esnaf ve Sanatkarlarımızın sorunlarını çözmek  birinci önceliklerimiz arasında olacaktır” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.