BEŞİRİ’DE MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLANDI

Beşiri ilçesi Cumhuriyet Ortaokulu konferans salonunda ‘Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ etkinliği düzenlendi.

BEŞİRİ’DE MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLANDI
Yayınlama: 18.09.2024
A+
A-

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar, Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş ve Beşiri İlçe Müftüsü Hamdullah Kaya tarafından yapıldı.

Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, konuşmasında din görevlilerinin aziz milletimizin dini ve manevi hayatına katkı sağladığını vurgulayarak, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik etti. Yılmaz, Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın, milletimiz ve İslam alemi için hayırlara, birliğe ve kardeşliğe vesile olmasını diledi. Programın sonunda, Beşiri İlçe Müftüsü Hamdullah Kaya’ya Almanya’ya din görevlisi olarak tayin edilmesi nedeniyle plaket ve başarı belgesi takdim edildi.

Etkinliğe Kaymakam Muhammed Yılmaz, İl Müftüsü Ahmet Durmuş, Beşiri Belediye Başkanı Alparslan Karabulut, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Harun Çetinkaya, İlçe Emniyet Amiri Komiser Ramazan Gezer ve diğer yetkililer katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.