BATSO VE ERDEBİL TİCARET ODALARI ARASINDA TİCARET KÖPRÜSÜ

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, Erdebil Ticaret Sanayi Madenler ve Tarım Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Behruz Pur Süleyman’ı makamında ağırladı.

BATSO VE ERDEBİL TİCARET ODALARI ARASINDA TİCARET KÖPRÜSÜ
Yayınlama: 28.08.2024
Düzenleme: 27.08.2024 18:55
A+
A-

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, Erdebil Ticaret Sanayi Madenler ve Tarım Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Behruz Pur Süleyman’ı makamında ağırladı. Ziyaret sırasında Batman’ın İran ile ticaret ilişkilerinin geliştirilmesi ve işbirliğinin artırılması konuları ele alındı.

BATMAN VE İRAN İLE TİCARET İLİŞKİSİ

Görüşmede, Batman ilinin İran ticaretine daha açık hale getirilmesi ve mevcut ticaret hacminin genişletilmesi için atılabilecek adımlar üzerinde duruldu. Abdulkadir Demir, iki şehir arasındaki ekonomik bağların güçlendirilmesinin her iki taraf için de önemli fırsatlar yaratabileceğini vurguladı. Behruz Pur Süleyman ise Batman’ın stratejik konumunun İran ile ticarette önemli bir rol oynayabileceğini belirtti. Toplantının ardından iki taraf, karşılıklı işbirliğinin artırılması ve somut adımlar atılması yönünde olumlu görüş bildirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.