BATMAN’DA 49 ‘SEYAHATSEVERİ’ AĞIRLADIK

Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 ilde geçen yıl hayata geçirdiği ve bu yılda devam ettirdiği ‘Seyahatsever’ projesi kapsamında 49 kişiyi misafir ettik.

BATMAN’DA 49 ‘SEYAHATSEVERİ’ AĞIRLADIK
Yayınlama: 06.08.2024
A+
A-

11’i kız ve 38’zi erkek olmak üzere şu ana kadar 49 kişiyi Batman Kız Yurdunda misafir ettiklerini belirten Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, sezon sonuna kadar sayının en az 100 kişiyi bulacağını tahmin ettiklerini söyledi.

“5 GÜN KONAKLAYABİLİRLER”

Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin ‘Seyahatsever’ projesi kapsamında 18-30 yaş arasındaki gençlerin bir ilde en fazla 5 gece konaklayabildiklerini söyledi.

Müdür Gültekin yaptığı açıklamada “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ‘Seyahatsever’ projesinden faydalanmak isteyen 18-30 yaş arasındaki gençlerimiz, 444 0 472 (ALO GSB) numaralı çağrı merkezini en az bir gün öncesinden arayıp rezervasyon yaptırarak diledikleri ildeki GSB yurtlarında 5’er gün süreyle ücretsiz konaklayabilecek. Proje, 8 Temmuz 2024 tarihinde başladı ve 25 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak misafirlerimize tecrübeli personellerimizle Batman Kız yurdumuzu ayırdık. Gelen bütün gençler bizim misafirimizdir ve onlara hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Gültekin ayrıca, gelen bütün misafirlerin Batman’dan memnun ayrıldığını ve verilen hizmetlerden dolayı teşekkür ettiklerini de sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.