BAŞKAN EKMİŞ’TEN ÖĞRENCİLERE BURS MÜJDESİ

Balpınar Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından, Sosyal Belediyecilik anlayışıyla ‘Eğitim varsa gelecekte var’ sloganıyla başarılı olan Balpınarlı üniversite öğrencilerine burs müjdesi verdi.

BAŞKAN EKMİŞ’TEN ÖĞRENCİLERE BURS MÜJDESİ
Yayınlama: 27.08.2024
Düzenleme: 27.08.2024 18:48
A+
A-

Balpınar Belediyesi, üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi öğrenciler için başlattığı burs başvurularını almaya başladı.

“İLK HEDEFİMİZ 50 ÖĞRENCİ OLACAK”

Üniversite okuyan Balpınarlı öğrenciler için burs projesini hayata geçirdik. Öncelikli hedefimiz ihtiyaç sahibi olan üniversite öğrencilerinin eğitim masraflarını hafifletmek ve eğitimlerine katkı sunmaktır diyen Balpınar Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş “Balpınar’da yeni bir sosyal belediyecilik atağı başlatıyoruz. Balpınarlı öğrencilerimiz için başlatmış olduğumuz burs projemiz start aldı. Belediye Başkanlığı’na şahsen yapılacak olan başvuruların ardından yapacağımız araştırma ve ev ziyaretleriyle belirlenecek 50 üniversite öğrencisine 9 ay buyunca her ay 1000 TL eğitim desteği vereceğiz. Burs hakkı kazanacak öğrencilerin Beldemiz nüfusuna kayıtlı olması ve il dışında devlet üniversitelerinde okumaları gerekiyor” dedi.

BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILACAK

Burs için Belediyeye yapılacak olan şahsen başvurularda öğrencilerden, kimlik fotokopisi, üniversite kayıt belgesi istenilecek. Bu destekle üniversite öğrencilerinin gittiği bölgede daha iyi şartlarda eğitim görmeleri ve yaşamlarını rahat bir şekilde idame ettirebilmeleri hedefleniyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.