BAŞKAN DEMİR “HEDEFİMİZİ YÜKSEK TUTACAĞIZ”

Sason ilçe Belediye Başkanı İrfan Demir “Sason’da eğitimde başarı çıtasını yükseltmek için bizler gayret göstereceğiz. Hedefimizi her zaman yüksek tutacağız” dedi.

BAŞKAN DEMİR “HEDEFİMİZİ YÜKSEK TUTACAĞIZ”
Yayınlama: 22.07.2024
Düzenleme: 22.07.2024 17:54
A+
A-

Sason ilçe Belediye Başkanı İrfan Demir “Eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz” anlayışıyla eğitimde önemli çalışmalara imza atacaklarını dile getirdi.

Başkan Demir, geçmiş yıllarda her sene LGS ve üniversite sınavlarında başarı elde edilirken son yıllarda başarı çıtasının düştüğü gözlemlendiğini belirterek “İlk önce bunun sebepleri ilgili kurumlarla araştırılıp çözüm arayışına gideceğiz. Bütün kurumlarımız, ailelerle koordineli bir şekilde çalışılsa eğitimin kalitesini artıracağımıza bütün kalbimle inanıyorum. Başarı elde ettikten sonra Öğrencilerimiz, bundan sonraki üniversite eğitimlerini tamamlayıp devletine, milletine, ailesine, kendisine faydalı birer birey olarak ülkemize hizmet etmeleri en büyük arzumuzdur. Eğitimde başarı çıtasını yükseltmek en büyük hedefimiz. Toplumların eğitimde başarılı olamazsa, diğer alanlarda başarılı olamayacaklardır.

İnsanımızı en iyi şekilde yetiştirirsek güzel hizmetler yapan bir nesil elde etme fırsatımız olur. Bunun için bizim ilçede en büyük hedefimiz eğitimde başarılı olmaktır. Çok iyi puanlar alarak bir yerlere gelmek değil, iyi birey ve insan yetiştirmek de en büyük arzumuz ve hedefimizdir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.