BAŞKAN ÇİFTÇİ, ESNAFIN TAPU SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYOR

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Bankalar Caddesi ve Lale Camii civarındaki esnafların tapu sorunlarını çözmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, ESNAFIN TAPU SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYOR
Yayınlama: 09.10.2024
A+
A-

Esnafların sorunlarını kendilerine iletmesi üzerine gerekli girişimlerde bulunarak yetkililerle görüşen Başkan Çiftçi, konunun en kısa sürede çözülmesi için gayret gösteriyor. Başkan Çiftçi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bankalar Caddesi ve Lale Cami civarında bulunan esnaflar odamızı ziyaret ederek tapu sorunlarının olduğunu bildirdiler. Bu sorunların çözümü için valimiz ile toplantı yapmadan önce tapu ve kadastro müdürleriyle ön görüşme yaptık. Müdürlerimize sorunu ilettik ve her iki müdürümüz de çözüm konusunda yol gösterdiler” dedi.

“ESNAFIN TAPU SORUNLARI ÇÖZÜLMELİ”

Çiftçi, tapu sorunları olan esnaflar ile valiyi bir araya getirmek için bir toplantı planladıklarını belirterek, “Bu sorun gün geçtikçe daha karmaşık hale geliyor. Bu nedenle esnaflarımızın tapu sorunlarına bir an önce el atıp çözüm bulmamız gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda, gelecek hafta Bankalar Caddesi’nde esnaflarımızla kahvaltılı bir program düzenleyerek sorunları daha detaylı anlatmayı ve çözüm yollarını belirlemeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.