BAŞKAN ÇETİN “ACİL ÖNLEM ALINMALI”

MHP Batman İl Başkanı M. Arif Çetin “kazaların önlenmesi için acil önlemler alınmalıdır” dedi.

BAŞKAN ÇETİN “ACİL ÖNLEM ALINMALI”
Yayınlama: 29.07.2024
A+
A-

MHP Batman İl Başkanı M. Arif Çetin, Batman-Siirt Çevreyolu’nda yaşanan ve dört kişinin hayatını kaybettiği kazanın ardından Sosyal medya hesabı X üzerinden başsağlığı dilerken, yetkililere de  acil önlem alınması çağrısında bulundu.

Kazanın ardından yaptığı açıklamada İl Başkanı Çetin “Siirt çevre yolunda bir düğün salonundan çıkan vatandaşlarımız, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu hayatlarını kaybetti. Bu tür üzücü olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin bir an önce alınması gerekiyor” dedi.

Bölgede trafik güvenliğinin artırılması için acil adımlar atılması gerektiğini vurgulayan İl Başkanı Çetin “Bu yol üzerinde sık sık kazalar meydana geliyor. Yetkililerin, özellikle yol güvenliği, aydınlatma ve yaya geçitleri konularında gerekli düzenlemeleri yapması elzemdir. Bu kazalar canımızdan can alıyor, başka hayatların kaybedilmemesi için hızlı ve etkili önlemler alınmalıdır.

Kazanın meydana geldiği Batman-Siirt Çevreyolu, daha önce de benzer olaylarla gündeme gelmişti. Vatandaşlar, özellikle düğün salonları gibi yoğun yerlerdeki yaya geçitleri ve trafik güvenliği konularında yetersiz kalındığını belirtiyor. Çetin, bu sorunların çözülmesi ve vatandaşların güvenliğini sağlamak için yetkililerin bir an önce harekete geçmelidir” dedi.

Başkan Çetin, vefat edenler için rahmet, kederli aileler için sabır dilerken, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.