AYLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

İlkokul Müdürleri Aylık Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında gerçekleşti.

AYLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Yayınlama: 29.05.2024
A+
A-

Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen Mayıs Ayı İlkokul Müdürleri Aylık Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Beşir Tileği ve ilimiz merkezde eğitim veren ilkokulu okul müdürleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Beşir Tileği’nin toplantının gündem maddeleriyle ilgili bilgi sunumunun ardından toplantı İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran’ın konuşmasıyla devam etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yeni müfredatın ilkokul bölümüyle ilgili yaptığı açıklamada, bu modelin Türkçenin toplumun iletişimine, iletişimi anlamlandırma çabalarına ve kültürel unsurların nesilden nesile aktarılmasına nasıl öncülük ettiğine ve eşlik ettiğine vurgu yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, Türkçenin öğretimi ve geliştirilmesinin eğitim sistemimizde temel bir politika olarak yer aldığını belirtti.

Müdür Kurtaran “Eğitimin her aşamasında Türkçenin öğretimine ve doğru kullanımına büyük bir özen gösterilecektir” dedi.

Son olarak İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran “Türkçenin eğitim sistemimizdeki önemi her geçen gün artmakta ve bu dilin doğru ve etkili bir şekilde kullanılması, tüm öğrencilerimizin ortak hedefi olarak belirlenmektedir. Hep birlikte, Türkçemizi gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak için çalışmaya devam edeceğiz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Gündemindeki konuları değerlendiren İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran’ın konuşmasının ardından toplantı sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.