ALİKANLILAR’DAN TAZİYE YEMEĞİ KONUSUNA AÇIKLIK GETİRDİ

Taziye evlerine yemek tedariğinin kesilmesi hakkında görüş beyan eden Alikanlılar Derneği, yaptığı basın açıklamasıyla kamuoyunu aydınlattı.

ALİKANLILAR’DAN TAZİYE YEMEĞİ KONUSUNA AÇIKLIK GETİRDİ
Yayınlama: 01.09.2024
A+
A-

Alikanlılar Derneği, Batman Belediyesinin taziye evlerine yemek tedariğinin kesilmesi hakkında düzenlenen toplantıya katılarak görüşlerini beyan etmişti. Alikanlılar Derneği adına toplantıda da konuşan Başkan Vekili Kudbettin Suçin “Belediyenin taziye evlerinde verdiği yemek desteğinin kesilmesinden ziyade Alikanlılar Derneği, taziye evlerinde yemek verilmemesi hususunda fikir beyan etmiştir. Bunu da zaten acılı olan ailelere, maddi- manevi yük yüklenmemesi maksadıyla yapmıştır. Şayet taziye evlerinde yemek verilecekse de bu büyük giderin, insanımıza külfet olarak yüklenmemesi ve kurumlarımızın desteğe devam etmesi yönündeki görüşümüz de hala geçerlidir.

Bazı basın ve sosyal medya organlarında, Alikanlılar Derneği’nin de Belediyenin taziye sahiplerine verdiği yemek desteğini kesmesini, koşulsuz desteklediği yönündeki bilgi kirliliği, gerçeği kesinlikle yansıtmamaktadır” diyerek kamuoyunu bilgilendirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.