PETROL’DE HEDEF LİDERLİĞİ KORUMAK!

Batman Petrolspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Adana 01 FK maçının hazırlıklarını tamamladı.

PETROL’DE HEDEF LİDERLİĞİ KORUMAK!
Yayınlama: 24.10.2024
Düzenleme: 24.10.2024 13:39
A+
A-

2. Lig Beyaz grupta averaj farkıyla liderliğe yükselen Batman Petrolspor, Cumartesi günü Adana 01 FKile Tarsus ilçe stadyumunda karşılaşacak.

Son üç haftada üst üste aldığı galibiyetler liderliğe kadar yükselen Batman Petrolspor, önümüzdeki üç haftada zirve için çok kritik maçlara çıkacak.

Geride bırakılan 8 haftada 6 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşayan Petrolspor, iki aylık sürecin ardından liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Son 3 maçta 11 kez fileleri havalandırma temsilcimiz, hiç gol yemeden topladığı 9 puanla ligin zirvesine yerleşti.

Batman Petrolspor, Şanlıurfa Karaköprü deplasmanından da galibiyet sevinci yaşamak amacında. Kendi tesislerinde Karaköprü maçına günde çift idmanla hazırlanan kırmızı-beyazlılarda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Zirve yolunda hata yapmak istemediklerini belirten Petrolspor Teknik Direktör Şenol Fidan, alacakları galibiyetle taraftarlarını sevindirmek istediklerini ifade etti.

Oyuncuların son haftalarda kazandıkları başarı, antrenmanlara da olumlu yansıdı. Teknik Direktör Şenol Fidan, elde edilen sonuçların rehavete yol açmaması gerektiğini vurgulayarak, oyuncuları bu yönde Adana 01 FK müsabakasına hazırladı.

Teknik Direktör Fidan “Her maç yeni bir mücadele. Aldığımız galibiyetler çok önemli, ancak bu başarıyı devam ettirmek için her zaman daha fazla çalışmalıyız. Adana 01 FK, güçlü bir rakip. Onlara karşı dikkatli olmalıyız” dedi.

Adana 01 FK – Batman Petrolspor karşılaşması Cumartesi günü 15.00’te Adana 01 FK ile Tarsus ilçe stadyumunda karşılaşacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.