RAMANLI “AİLENİN KORUNMASI HER ŞARTTA BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

RAMANLI “AİLENİN KORUNMASI HER ŞARTTA BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”
Yayınlama: 24.10.2024
A+
A-

Aileyi sarsan sebeplerin giderilmesi gerektiğini vurgulayan Milletvekili Ramanlı “Ailenin korunması her şartta bizim birinci önceliğimiz olmak zorundadır” dedi.

Milletvekili Ramanlı, aile arabuluculuğu ve ailenin maddi ve manevi açıdan desteklenmesinin gerekliliğine dikkat çekerek, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile yapılan görüşmeden bahsetti. Görüşmede, aile bütünlüğünün korunması için yapılacak düzenlemelere dair fikir alışverişinde bulunulduğunu belirtti.

“BOŞANMAYI DEĞİL, AİLE BÜTÜNLÜĞÜNÜ KORUMALIYIZ”

Aile kurumunun kadın ve erkek arasında bir rekabet değil, tamamlayıcı bir birliktelik olduğunu ifade eden Milletvekili Ramanlı, aile arabuluculuğunun amacının boşanmaları hızlandırmak değil, aile bütünlüğünü korumak olduğunu söyledi. Ayrıca çocukların gelişiminde aile bütünlüğünün hayati öneme sahip olduğunun altını çizdi. Milletvekili Ramanlı, HÜDA PAR olarak aileyi güçlendirmeye yönelik her türlü düzenlemeyi destekleyeceklerini belirterek, “Bu hükümetler açısından da anayasal bir zorunluluktur” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.