11 KÖY ZİYARET EDİLDİ

Batman Valisi Ekrem Canalp, vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine Hasankeyf ilçesine bağlı 11 köy ile devam etti.

11 KÖY ZİYARET EDİLDİ
Yayınlama: 23.10.2024
A+
A-

Ziyaretler sırasında köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Canalp, talep ve sorunlara ilişkin istişarelerde bulundu. Ziyaret edilen köyler arasında Büyükdere, Akalın, Saklı, Irmak, İncirli, Üçyol, Karaköy, Uzundere, Aksu, Tepebaşı ve Çardaklı köyleri yer aldı. Vali Canalp, daha önceki ziyaretlerde iletilen taleplerin çoğunun tamamlandığını, bazı projelerin ise devam ettiğini belirtti.

HASANKEYF’TE 48 İŞİN 41’İ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Vali Canalp, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, Batman’a bağlı 293 köyün tamamını ziyaret ettiklerini ve ikinci tur köy ziyaretlerinde 66 köyü tamamladıklarını belirtti. Hasankeyf ilçesinde ise 48 işin 41’inin başarıyla tamamlandığını, geri kalan projelerin ise devam ettiğini söyledi. Köylerin hakkını ve hukukunu koruma konusunda kararlı olduklarını ifade etti. Ziyaretlerde Vali Canalp’e, Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, İl Emniyet Müdür Vekili Serkan Serin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cafer Öz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve Hasankeyf ilçe müdürleri eşlik etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.