İL BAŞKANI YILMAZ “VEKİL BEYİN VERDİĞİ SÖZLERİN TAKİPÇİSİYİZ”

Deva Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, beraberinde il yönetimi ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

İL BAŞKANI YILMAZ “VEKİL BEYİN VERDİĞİ SÖZLERİN TAKİPÇİSİYİZ”
Yayınlama: 17.10.2024
A+
A-

Deva Partisi Merkez İlçe Başkanı Kaddafi Baktaş, Başkan Yardımcıları Yusuf Ok, Bilal Güneş, M. Emin Altun ve merkez ilçe başkan yardımcısı Mehmet Siyah’la beraber projeleri ve çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan il başkanı Şehmus Yılmaz, milletvekili seçilen ve seçimden önce önemli projelerin hayata geçmesi için söz veren Ferhat Nasıroğlu’nun verdiği sözlerin takipçisi olduklarını açıkladı.

Gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulunan Deva Partisi il başkanı Şehmus Yılmaz “Biz parti olarak ilimizin her sorununu bıkmadan usanmadan ilgili yerlere ve birimlere aktarmaya devam edeceğiz. Milletvekilimiz ve bölge sorumlumuz Sayın M. Emin Ekmen de buralı olması hasebiyle birçok sorunumuzu meclise taşımaktadır.

Gayemiz ve amacımız Batmanın ve Batman halkının daha huzurlu, daha güvenli ve daha müreffeh bir seviyeye ulaşmasını sağlamaktır.

Hatırlarsanız seçimden önce Ak Parti adayı Sayın Ferhat Nasıroğlu gerçekten ilimizin kalkınması için başta 3 OSB olmak üzere birçok önemli projeyi Batman kamuoyuyla paylaşmıştı. Bizde bu verilen sözlerin takipçisiyiz” dedi.

Deva Partisi il başkanı Şehmus Yılmaz, il emniyet müdürlüğünün son zamanlarda ilimizde uyuşturucuyla mücadele başta olmak üzere diğer toplumsal sorunların çözümüne yönelik yaptıkları operasyonlarını başarılı bulduklarını ve takdir ettiklerini sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.