UZMAN EĞİTİMCİ İŞCAN “KADINLARIMIZIN BİR DAMLA GÖZYAŞI DÖKMELERİNE DAHİ TOLERANSIMIZ YOKTUR”

Batmanlı hemşerimiz Uzman Eğitimci Yazar Kübra Nur İşcan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bakan Yardımcısı Leman Yenigün ile makamında bir araya geldi.

UZMAN EĞİTİMCİ İŞCAN “KADINLARIMIZIN BİR DAMLA GÖZYAŞI DÖKMELERİNE DAHİ TOLERANSIMIZ YOKTUR”
Yayınlama: 15.10.2024
A+
A-

Kadına yönelik şiddet ve uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bakan Yardımcısı Leman Yenigün ile görüşme sağlayan Uzman Eğitimci Yazar yaptığı açıklamada “Kadına yönelik şiddet kabul edilebilir bir durum değildir, insanlığı zehirleyen habis bir urdur. Kökünden kazınması noktasında canla başla tüm kadınlar için mücadelemizi vereceğiz.

Ülkemizde, maalesef vicdanlarımıza bir kor gibi düşen, bizi İnsanlığımızdan utandıran vakalar yaşanıyor.

Uyuşturucu madde kullanımının artmasıyla birlikte şiddet kaçınılmaz oluyor. Ahlak insani bir fazilettir, cinsiyetten bağımsızdır. Şiddet ve kaba kuvvet erkek olmanın unsurlarından biri olarak görülüyor.

Kadına yönelik şiddetin belli bir coğrafyası, dili, dini ya da ırkı yoktur.

Şiddet ve cinsel saldırılar günbegün artmaktadır.

Hukuki düzenlemelerden, kültürel normların yorumlanmasına kadar her alanda yapılması gerekenler var.

Şiddet uygulayan bireylerin en ağır cezayı almaları adına her türlü mücadeleyi bakanlığımızla birlikte vereceğiz. Hepimizin en büyük vazifesi medeniyeti geleceğe taşıyacak köprüler kurmaktır. Biz kadınların güçlü, eğitimli ve güvende olduğu toplumlar şüphesiz kendini geleceğe taşıyabilecektir. Kadınlarımızın bir damla gözyaşı dökmelerine dahi toleransımız yoktur.

Bu kapsamda bizden desteğini esirgemeyen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sn. Mahinur Özdemir Göktaş Hanımefendi başta olmak üzere, bir araya geldiğimiz, kıymetli istişarelerde bulunduğumuz Bakan Yardımcımız Sn. Leman Yenigün Hanımefendiye de teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.

Bakan Yardımcısı Leman Yenigün ise; Kadına yönelik şiddet ve uyuşturucu madde bağımlılığı kapsamında verilen mücadelede kadınların yanında olacaklarını belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.