BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI

Demokrasi ve Atılım Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, amatör spor kulüplerine yönelik destek mesajı yayımlayarak, gençlerin spor yapmasının önemine vurgu yaptı.

BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
Yayınlama: 14.10.2024
A+
A-

Demokrasi ve Atılım Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz “Amatör kulüpler, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine katkı sağlıyor. Bu kulüplerin ayakta kalması ve gelişmesi için Batmanlılar olarak elimizden gelen desteği vermeliyiz” dedi.

İl Başkanı Yılmaz, amatör spor kulüplerinin kentteki sosyal yaşamın belkemiği olduğunu ifade ederek, “Batman’da amatör sporun gelişmesi demek, gençlerimizin geleceğe umutla bakması demektir. Bu nedenle, kulüplerimizin yanında olacak, onların her zaman destekçisi olmalıyız” diye konuştu.

Batman’daki amatör spor kulüplerinin karşılaştığı maddi ve manevi zorluklara dikkat çeken İl Başkanı Yılmaz, yerel yönetimlere ve iş insanlarına seslenerek “Gençlerimiz ve spor için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. “Amatör olmadan, profesyonel olunmaz”. Petrol Spor da bizim, amatör liglerde mücadele eden takımlar da bizim. Batmanlılar olarak bütün takımlarımıza sahip çıkmalıyız” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Yılmaz “Özel İdarenin malzeme desteği verilecekti henüz verilmiş değil. Her yıl yapılan Belediyenin Nakti yardımı yapılmış değil yerel yönetimler deplasman için ulaşımı sahiplenmelerini kulüp başkanları ve futbolcuların yüklerini hafifletmek için gerekli adımlar atılması gerekir” dedi.

Amatör kulüplerin daha iyi şartlarda mücadele edebilmesi için malzeme, maddi ve manevi desteğin şart olduğunu belirten İl Başkanı Yılmaz “Bu noktada, iş dünyası ve yerel yönetimlerin desteği büyük önem taşıyor. Batman’ın gençlerine sahip çıkalım” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.