EŞ BAŞKANLAR PAZARDA HALKLA BULUŞTU

Batman Belediyesi Eş Başkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, Cuma Pazarı’nda esnaf ve yurttaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

EŞ BAŞKANLAR PAZARDA HALKLA BULUŞTU
Yayınlama: 13.10.2024
A+
A-

Kendilerine iletilen talepler, sorunlar ve önerilere büyük değer biçtiklerini söyleyen Eş Başkanlar, “Çünkü bunlar bizim çalışmalarımıza ve belediyenin hizmetlerine yön veriyor ve bu doğrultuda çalışmalar yapmamıza, çözümler geliştirmemize imkân sağlıyor” dedi.

Belediye Eş Başkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, Seyitler, Güneykent ve Hürriyet mahallerinde her hafta kurulan Cuma Pazarı’nda incelemelerde bulundu. Eş Başkanlar Gülistan Sönük ve Yeşil Işık’a, Dem Parti Eş Başkanları Mustafa Mesut Tekik ve Songül Korkmaz’ın yanı sıra Dem Parti il ve merkez ilçe yöneticileri ile DBP Batman il ve merkez ilçe yöneticileri de eşlik etti. Eş Başkanlar pazarda gören yurttaşlar taleplerini, esnaflar ise yaşadıkları sorunları dile getirme fırsatı buldu. Esnaf ve yurttaşların yoğun ilgi gösterdiği Eş Başkanlar esnafın yaşadığı günlük zorlukları ve pazaryeri düzenine dair önerileri dinledi. Semt pazarlarının, kent ekonomisinin canlanması ve güçlenmesinde önemli bir rolü olduğu belirten Eş Başkanlar, özellikle semt pazarı esnafına her türlü desteğin sağlanması için belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Semt pazarlarının sadece alışveriş yapılan yerler olmadığını dile getiren Eş Başkanlar, aynı zamanda semt pazarlarının toplumsal dayanışmanın, yardımlaşmanın da sağlandığı alanlar olduğunu vurguladı.

“ÇALIŞMALARIMIZI DAHA ETKİN VE HALKIN İHTİYAÇLARINA UYGUN HALE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Cuma Pazarı esnafının taleplerine daha yakından bakmak ve çözüm üretmek için bu tür ziyaretlerin düzenli olarak sürdürüleceğini açıklayan Eş Başkanlar, pazarın fiziki yapısı ve altyapısına dair önerileri dinlenerek gelecekte yapılacak düzenlemelerle halkın daha rahat bir ortamda alışveriş yapabilmesi için gerekli adımların atılacağını belirtti. Yurttaşların burada dile getirdikleri sorunlarının çözümü için belediye hizmetlerinin daha etkin ve halkın ihtiyaçlarına uygun hale getirilmesi için çalıştıklarını ifade eden Eş Başkanlar “Halkın ihtiyaç ve taleplerine daha hızlı yanıt verebilmek için sürekli olarak semt pazarlarını geziyoruz. Buralarda halkımızın ve esnafların yaşadıkları sorunları doğrudan kendilerinden dinleme fırsatımız oluyor. Bize iletilen talepler, sorunlar ve önerilere büyük değer biçiyoruz. Çünkü bunlar bizim çalışmalarımıza ve belediyenin hizmetlerine yön veriyor ve bu doğrultuda çalışmalar yapmamıza, çözümler geliştirmemize imkân sağlıyor” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.