HASANKEYF PERİLERİ ANKARA’DA TANITILDI

Türkiye’nin dört bir yanından 600 e yakın sivil toplum örgütlü temsilcisinin katılım ile 4-5 Ekim’de Ankara’da TED Üniversitesi’nde Sivil Sesler Festivali gerçekleşti.

HASANKEYF PERİLERİ ANKARA’DA TANITILDI
Yayınlama: 07.10.2024
A+
A-

Güçlü Sivil Toplum temasıyla gerçekleşecek olan festivalde iki gün boyunca farklı birçok etkinlik düzenlendi. Demokrasinin Geleceği: Sivil Toplum Deneyimleri panel ile açılışı yapılan festivalde, sivil toplum örgütlerinin toplumun demokratikleşmesine nasıl katkı sağlayabileceği; daha katılımcı, şeffaf, eşit, hesap verebilir ve güçlü yapıları nasıl kurabileceği ve ortak gelecek inşasında sivil toplumun neler yapabileceği konuşuldu.

KAVUŞ, FUARDA STAND AÇTI

Festivalde iki gün boyunca atölyeler, paneller, oyunlar çeşitli performanslar yer alırken 200 e yakın Sivil toplum örgütleri de stantlar açarak çalışmalarını, ürettiklerini sergilediler. Festival katılımcılarından Yazar Recep Kavuş’ta stant açarak yeni yayınlanan Hasankeyf Perileri kitabının tanıtımını yaptı. Kavuş, iki gün boyunca standını ziyaret eden akademisyen, STK temsilcileri ve siyasilere kitabını imzalayarak verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.