ÖĞRENCİLERDEN BARINAĞA YOĞUN İLGİ

Her yıl kutlanan Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında, Batman’da bulunan okullardan öğrenciler öğretmenleriyle birlikte Batman Belediyesi Hayvan Tedavi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. 

ÖĞRENCİLERDEN BARINAĞA YOĞUN İLGİ
Yayınlama: 06.10.2024
A+
A-

Vakıf Anaokulu, Ted Koleji, Kültür İlkokulu, Bilim Teknik Ortaokulu, Sınav Koleji Anaokulu, Sınav Koleji İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve 15 Temmuz İlkokulu öğrencileri öğretmenleriyle birlikte, Dünya Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle Batman Belediyesi Hayvan Tedavi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Hayvanların yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve onların haklarının korunması açısından toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla yılda bir gün de olsa hayvan haklarına dikkat çekilen Batman Belediyesi hayvan barınağı hem öğrenciler hem de hayvanseverler tarafından yoğun ilgi gördü.

Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri farklı okullardan gelen öğrencilere, barınakta bulunan hayvanlar hakkında bilgi verildi ve hayvanların tedavi süreçleri, bakım koşulları ve rehabilitasyon hizmetleri hakkında öğretici bilgiler paylaşıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.