GEC2024 İÇİN ÇAĞRI

Batman Üniversitesi ve University of California Riverside iş birliğinde düzenlenen IEEE Global Energy Conference 2024 (GEC2024), 4-6 Aralık 2024 tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleştirilecek. Konferans, enerji depolama sistemleri, yenilenebilir enerji kaynakları, enerji iletim ve dağıtımı gibi konularda çalışan bilim insanlarını bir araya getirecek.

GEC2024 İÇİN ÇAĞRI
Yayınlama: 04.10.2024
A+
A-

University of California Riverside ev sahipliğinde düzenlenecek olan konferansta, enerji sistemleri alanında karşılaşılan zorluklar, benimsenen çözümler ve araştırma sonuçları ele alınacak. Etkinlik, bilim insanları, araştırmacılar, sektör temsilcileri ve devlet yetkililerini bir araya getirerek akademik ve sektörel iş birliklerini geliştirmeyi hedefliyor. Konferansın açılış konuşmaları, Onursal Başkanlardan Prof. Dr. Reza Abbaschian, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve IEEE Başkanı Prof. Dr. Kathleen Kramer tarafından yapılacak. IEEE Global Energy Conference, uluslararası ölçekte enerji alanındaki önemli konferanslardan biri olarak kabul ediliyor.

ARAŞTIRMALAR İÇİN DİSİPLİNLER ARASI PLATFORM

Bu yıl ABD’de düzenlenecek olan konferans, enerji sistemleri üzerine yapılan bilimsel çalışmaları değerlendiren ve yeniliklerin paylaşıldığı bir platform sunacak. Konferansta elektrik, elektronik, bilgisayar ve mekatronik mühendisliği gibi disiplinlerdeki araştırmaların yanı sıra doğa bilimlerinin çeşitli alanlarında çalışmalar sunulabilecek. Ayrıca, Batman Üniversitesi’nden akademisyenlerin de düzenleme ve bilim kurulunda yer aldığı belirtiliyor.

BİLDİRİ GÖNDERİM TARİHLERİ VE YAYIN İMKANLARI

Konferansa katılmak isteyen araştırmacılar, sözlü veya poster sunumları için bildirilerini 31 Ekim 2024 tarihine kadar gönderebilecekler. Kabul edilen bildirilerin genişletilmiş versiyonları, uluslararası dergilerde yayımlanma şansı bulacak. Bu dergiler arasında Balkan Journal of Electrical and Computer Engineering, European Journal of Technique ve Journal of Engineering and Technology yer alıyor. IEEE Global Energy Conference Başkan Yardımcısı ve Batman Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Musa Yılmaz, konferansa önemli sayıda başvuru beklediklerini belirtti. Konferans hakkında daha fazla bilgi için https://ge-c.org adresi ziyaret edilebilir veya [email protected] e-posta adresi üzerinden iletişim kurulabilir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.