“HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR”

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, aralıksız olarak sürdürdüğü kurum ziyaretleri kapsamında Batman Valiliği Açık Kapı Birimi’ni ziyaret etti.

“HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR”
Yayınlama: 04.10.2024
A+
A-

Vatandaşların taleplerinin çözüm süreçlerini yerinde inceleyen AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, ziyarette, halkın taleplerinin hızlı ve etkili bir şekilde karşılanmasının önemine dikkat çekerek taleplerin en hızlı şekilde yerine gelmesi için süreçlerin takipçisi olacaklarını söyledi.

AK Parti’nin “halka hizmet hakka hizmettir” şiarıyla çalışarak bugünlere geldiğinin altını çizen İl Başkanı Şansi “Her bir vatandaşımızın talebi bizim için çok değerlidir. Bu süreçlerin en hızlı ve en etkili çözüm odaklı bir şekilde yönetilmesi ve halkımızın sorunlarının hızla çözülmesi için her bir kurumumuzu ziyaret ederek süreçlerin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın her zaman yanında olacak, onların sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti bünyesinde faaliyet gösteren AK Parti İletişim Merkezi (AKIM) ile vatandaşların taleplerinin alınarak ilgili mercilere yönlendirilerek çözüme kavuşturulduğunu da ifade eden İl Başkanı Şansi, her platformda vatandaşın sesi olacaklarını ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.