KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNE ZİYARET

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okul ziyaretleri kapsamında Batman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunu ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNE ZİYARET
Yayınlama: 01.10.2024
A+
A-

Okul Müdürü Muhlis Kahraman tarafından karşılanan İl Müdür Kurtaran, okulun genel durumu hakkında detaylı bilgi aldı ve okulu gezerek incelemelerde bulundu.

Sınıfları ziyaret eden İl Müdürümüz, öğrencilerin derslerine katılarak onlarla sohbet etti ve başarı dileklerinde bulundu. İl Müdür Kurtaran, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, Batman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Batman’ın en eski eğitim kurumlarından biri olmasının yanı sıra, fiziksel açıdan en yeni binalardan birine sahip olduğunu vurguladı. Bu okuldaki eğitim geçmişinde hem akademik hem de ahlaki başarılarıyla öne çıkan pek çok önemli şahsiyetin yetiştiğine dikkat çeken İl Müdür Kurtaran, öğrencilere sunulan imkânların kıymetini bilmelerini öğütledi.

İl Müdür Kurtaran “Bu okulda sizlere sunulan imkânları en iyi şekilde değerlendirerek, koruyarak ve temiz tutarak okulunuza sahip çıkın. Geçmişte takdir gören okul kültürünü yaşatarak sizden sonraki nesillere de örnek olmalısınız. Bu sorumluluk, hem kendinize hem de gelecekte bu sıralarda oturacak öğrencilere karşı bir borcunuzdur” dedi.

Ziyaretin sonunda öğretmenlerle bir araya gelen İl Müdür Kurtaran, eğitim süreçleri ve öğrenci başarılarına yönelik fikir alışverişinde bulundu. Eğitimde kaliteyi artırma konusunda yürütülen projeler hakkında bilgi alan İl Müdür Kurtaran, öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.