‘SEN DE BİR ÖĞRENCİYE IŞIK OL’ KAMPANYASIYLA ÖĞRENCİLERE DESTEK VERİLİYOR

Batman Valiliği himayesinde başlatılan ve Batman Üniversitesi ile Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları Protokolü, 2024-2025 eğitim öğretim yılında da devam ediyor.

‘SEN DE BİR ÖĞRENCİYE IŞIK OL’ KAMPANYASIYLA ÖĞRENCİLERE DESTEK VERİLİYOR
Yayınlama: 23.09.2024
A+
A-

Protokol kapsamında, Batman Üniversitesi akademisyenleri il genelindeki birçok okulda öğrencilere dersler veriyor. Bu buluşmalarda, Nobel ödüllü bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar’ın yazdığı ve TÜBİTAK tarafından yayımlanan “Aziz Sancar’ın Kendi Kaleminden Hayatı ve Bilimi” adlı kitap öğrencilere hediye ediliyor. Projenin üçüncü yılına girerken, bugüne kadar 20 binden fazla öğrenciye 200’den fazla ders verilmiş ve 10 binin üzerinde kitap hediye edilmiştir.

“YENİ AZİZ SANCAR’LAR YETİŞSİN

Batman Üniversitesi Koruma ve Geliştirme Vakfı, kampanya kapsamında kitabın basımına ve yeni dönemde öğrencilere dağıtılmasına destek sağlamak için bağış çağrısında bulunuyor. “Sen de Bir Öğrenciye Işık Ol” sloganıyla yürütülen kampanyada, bağış yaparak daha fazla öğrenciye ulaşılması ve yeni Aziz Sancar’ların yetişmesine katkı sunulması hedefleniyor. Bağışlar, Batman Üniversitesi Koruma ve Geliştirme Vakfı adına TR530001200967500016000196 IBAN numarası ile Türkiye Halk Bankası Batman Şubesi’ne yapılabiliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.