BELEDİYEDEN ARİ DER’E ZİYARET

Ari Der’i ziyaret eden Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük, yeni seçilen Eş Başkanlar Meral Kaptan ve Mazlum Tenha ile yönetim kurulunu tebrik ederek başarıları diledi.

BELEDİYEDEN ARİ DER’E ZİYARET
Yayınlama: 20.09.2024
A+
A-

Kültür İş Merkezi’nde bulunan Arî Dil Araştırmaları ve Kültür Derneği’ne (ARÎ-DER) yapılan ziyarette Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük’e Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Demir Sevim ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti. Önceki hafta yapılan Ari Der Olağan Kongresinde seçilen dernek Eş Başkanları ve yeni yönetim kurulunu kutlayarak başarılar diledi. Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, Ari Der’in Kürtçe dil ve kültür alanında yaptığı çalışmaları büyük bir ilgiyle takip ettiklerini, bu çalışmaların halk tarafından da karşılık bulduğunu, yeni yönetimin bu çalışmaları çok daha ileriye götüreceğine inandığını belirterek Eş Başkanları ve yeni yönetimi tebrik etti.

Eş Başkan Gülistan Sönük ve beraberindekileri karşılayan Dernek Eş Başkanları Meral Kaptan ve Mazlum Tenha da Batman Belediyesi’nin desteğinin kendileri için çok değerli olduğunu ifade ederek ziyaretlerinden dolayı Eş Başkan Gülistan Sönük’e beraberindekilere teşekkür ettiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.